Ateliers

Werken in een goed atelier

Stichting WEP heeft veertien ateliers waar kunstenaars en vormgevers beroepsmatig met hun werk bezig zijn. De ruimtes zijn centraal verwarmd, goed geïsoleerd en vaak voorzien van warm en/of koud water. Er zijn verscheidene toiletten en opslagruimtes. Dit alles is voorzien van goede inbraakbeveiliging zowel zichtbaar als onzichtbaar.
De leden van WEP huren niet alleen een atelier om bezig te zijn met hun eigen werk, maar zetten zich ook in voor de stichting. Zo zijn er bestuursleden, organisatoren voor projecten en mensen die zich bezighouden met het onderhoud van het pand.
Geïnteresseerden in een atelier raden wij aan om onze Facebook-pagina in de gaten te houden. Daar zullen we direct berichten als er een ruimte vrijkomt!