Printen bij WEP

Datum:

Wim Bosch heeft als lid van WEP een groot formaat printer beschikbaar voor afdrukken van hoge kwaliteit en kleurvastheid.

M, X + XL Fotoprints

"Voor mijn eigen fotowerk beschik ik sinds enige tijd over een Epson Stylus Pro 9890, een nieuw model grootformaat printer. Deze is ontwikkeld om hoogwaardige archival inkjet prints te maken op hoge snelheid. De 9 kleuren UltraChrome K3 inkten met Vivid Magenta technologie (+ de toevoeging van Matte Black inkt) biedt een zeer langdurige hoge kleurechtheid.

Omdat deze printer puur en alleen voor mijn persoonlijke fotowerk niet rendabel is deel ik haar graag met collega's en anderen die prijs stellen op betaalbare kwalitieits prints. Dit doe ik tegen kostprijs en om de investering terug te verdienen, daarnaast betaal je uiteraard mee aan inkten en papier. Desgewenst kan ik de foto’s ook voor je optimaliseren. Naast foto’s is het uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld tekeningen of grafiek te kopieeren en dan eventueel in oplage te printen. Grote hoeveelheden kleine printjes in één batch laten printen (bv.10x15) is ook mogelijk maar dan moet je ze zelf bijsnijden. De speciale Mirage printsoftware is in staat de foto's zo over een vel te verdelen dat er minimaal papier verlies is," aldus Bosch.

De prijslijst:

- Epson Premium Luster Photopaper 260 gram (zijdemat). 
De maximale print(rol)breedte is 112 cm, voor een éénvoudige berekeningswijze wordt steeds uitgegaan van het gebruik van deze maximale breedte. Bij meerdere foto's wordt getracht deze met zo weinig mogelijk verlies van printoppervlak op het vel te plaatsen.

De print prijs voor Luster is € 0.60* per centimeter. Bijvoorbeeld: 84x112 cm. = 84x € 0,60 = €50,40* (het minimum print formaat is 56 cm)

- Hahnemühle Photorag Fine Art  paper 188 gram, prachtig supermat papier kost €0,90* per centimeter. Dezelfde berekekening als hierboven.

-Eventueel mag je ook zelf papier meenemen op voorwaarde dat dit geschikt is voor deze printer. Vellen vanaf A4 of rollen tot 44 inch zijn dan beidde mogelijk. Printprijs bij zelf het mee brengen van papier is € 0.60* per dm2.

Voor proefprintjes en meerwerk zoals optimalisatie reken ik extra, uiteraard in overleg.
Aanlevering: CD, DVD, stick of web: Wetransfer.com 
Aanleverspecificaties: Adobe RGB, 1-laags .tif of .jpg op het gewenste printformaat.

Interesse? Mail Wim Bosch (wi.bo@home.nl) voor een afspraak.

*(bedragen ex.21% btw.).